Програма менторського супроводу “Залучення грантів для органічних виробників”

Програма менторського супроводу «Залучення грантів для органічних виробників»

Запрошуємо органічних операторів навчитися залучати грантову підтримку та отримати допомогу експертів в залученні фінансування на практиці в рамках програми менторського супроводу.

Як саме буде відбуватися програма менторського супроводу:

  1. Формати роботи: консультації з експертом, самостійна робота, доопрацювання спільно з експертом. Робота в мікрогрупах до 5 учасників.
  2. Скільки часу будуть витрачати учасники курсу? До 2 робочих днів на місяць.
  3. Чому дуже зайнятому керівнику чи менеджеру органічної компанії варто взяти участь у програмі: тому що з нами ви набагато швидше та конструктивніше пропрацюєте залучення грантів та розробку грантової заявки і бюджетування, отримаєте унікальні навички на практиці!

Програма менторського супроводу розпочинається 8 липня та триватиме до вересня 2024 року.

Результати для учасників:

  • отримали навички та інструменти проєктного менеджменту, необхідні для ефективного планування залучення грантів;
  • отримали навички з розробки грантової заявки та бюджетування проєкту грантової заявки;
  • змогли визначити різноманітні джерела фінансування для бізнесу, включаючи гранти;
  • у компанії скоригований або розроблений проєктний підхід до залучення грантового фінансування, який повністю збігається зі стратегією розвитку в компанії;
  • розроблена 1 грантова заявка;
  • учасники Програми отримують розсилку анонсів грантів і можуть знайти для себе нові джерела фінансування.

Увага! Заявники мають відповідати ряду критеріїв:

  • Бути юридичною особою або фізичною особою-підприємцем (ФОП), зареєстрованою в Україні, яка має чинний сертифікат оператора органічного ринку України відповідно до вимог органічного регламенту ЄС та\або органічного законодавства України;
  • Бути МСП (за показником кількості співробітників – менше 250 співробітників, згідно відповідно до визначення Закону України);
  • Не мати зв’язків з країнами-агресорами (росія, білорусь);
  • Перевага надається виробникам/переробникам органічних харчових продуктів та сільськогосподарським виробникам, які працюють або раніше працювали на звільнених територіях України у Донецькій, Житомирській, Київській (лише область), Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Oрганізаційний внесок* для участі у програмі: 3 000 грн. 

Реєстрація триває до 13:00 8 липня 2024 року (за Києвом).

Кількість місць обмежена – до 20 учасників.

Програма менторського супроводу організована навчальним проєктом “Органік бізнес-школа” за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України” (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Контакти: Олена Дейнеко, тел.: + 380 67 103 9694, e-mail: obusinessukraine@gmail.com

 

*Дана діяльність фінансується в межах QFTP, але передбачається, що учасник співфінансуватиме свою участь, зробивши реєстраційний внесок. 

Дата

08 Лип 2024
Термін дії закінчився!

Час

All Day

Більше Інформації

Зареєструватися

Організатор

Organic Business School
Сайт
https://organicbusiness.ua/

Інші організатори

Quality FOOD Trade Program
Цей сайт розроблено в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що фінансується Швейцарією та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія)». © Всі права захищені