Міжнародна конференція онлайн «Органічна переробка та торгівля: їжа нового покоління»

Раді запросити Вас на міжнародну конференцію «Органічна переробка та торгівля: їжа нового покоління», яка відбудеться 2 листопада 2021 року онлайн.

Щороку організатор конференції ГС «Органічна Україна» обирає головний вектор, навколо якого формується програма заходу. У 2021 році головна тема конференції – органічне харчування для дітей.

На конференції  передбачено синхронний українсько-англійський переклад.

Більше про захід, в тому числі програма, за посиланням: https://op.organicukraine.org.ua/

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся.

У разі запитань просимо звертатися до організатора. Контактна особа – Валерія Копцева, менеджер з маркетингу ГС «Органічна Україна», +38068 1717577, smm@organicukraine.org.ua

 Захід проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) та Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

Дата

02 Лис 2021
Термін дії закінчився!

Час

09:00 - 19:00

Більше Інформації

Зареєструватися

Розташування

ZOOM
ZOOM

Організатор

ГС «Органічна Україна» за підтримки швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України»
Зареєструватися