18 листопада 2021 року відбулася Координаційна зустріч з надавачами послуг у молочному секторі в рамках підтримки діяльності з поширення знань. Захід проводився за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (надалі – Програма), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Метою заходу було представити цілі та підходи в реалізації подальшої підтримки надавачів послуг у молочному секторі та формат для співпраці з Програмою.

Ігор Кравченко, місцевий керівник Програми привітав учасників та коротко розповів про діяльність та цілі Програми, принципи та підходи в співпраці Програми з надавачами послуг.

Ірина Висоцька, координатор компонента «Молочний сектор» розповіла про основні напрями діяльності в компоненті “Молочний сектор”. Наголосила на важливості посилення сфери надання послуг в молочному секторі в Україні. Поділилася досвідом співпраці з надавачами послуг за попередній період впровадження діяльності Програма.

Мирон Пундор, головний експерт компонента «Молочний сектор» окреслив в чому полягає суть підтримки надавачів послуг у молочному секторі Програмою. Розповів про очікування Програми та процедуру розгляду заявок.

Відеозапис зустрічі можна переглянути  за посиланням.