Онлайн-тренінг «ОРГАНІЧНИЙ МОДУЛЬ З РОЗВИТКУ ПОТЕНЦІАЛУ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»

Запрошуємо взяти участь у онлайн-тренінгу «ОРГАНІЧНИЙ МОДУЛЬ З РОЗВИТКУ ПОТЕНЦІАЛУ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ​у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції».

Ціль тренінгу – розвиток потенціалу Міністерства економіки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів, Державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Цільова група – відповідальні співробітники Міністерства економіки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів (центрального та головних управлінь в областях), Державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Дата: 1-3 лютого 2022

Час: 10:00 – 13:00

Порядок денний за посиланням.

Проведення заходу планується з використанням платформи ZOOM.

Після проведення тренінгу:

  • учасники, які братимуть участь у заході протягом 3-х днів, отримають сертифікати;
  • розроблені матеріали тренінгу будуть передані Міністерству економіки України, Міністерству аграрної політики та продовольства України, Держпродспоживслужбі, ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Організатори і партнери:

Цей тренінг організовано Міністерством економіки України та Органік Стандарт у співпраці з ГС «Органічна Україна» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Дата

01 Лют 2022 - 03 Лют 2022
Термін дії закінчився!

Час

09:00 - 13:00

Розташування

ZOOM
ZOOM