6 травня 2023 року представники Державного Секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), Посольства Швейцарії в Україні та команда програми QFTP відвідали оператора органічного ринку ТОВ «Перший органічний розсадник» (Organic Garden TM). Господарство знаходиться у селі Райнова, Львівської області та налічує 9 гектарів органічних земель на краплинному зрошуванні та 2 теплиці для розсади та томатів. ТОВ «Перший органічний розсадник» займається рослинництвом ще з 2017 року та вирощує: базилік, баклажан, перець, кабачок, квасоля спаржева, коріандр (кінза), кріп, м’ята, малина, морква червона, огірок, перець однорічний, петрушка, салат, суниця дрібноплідна, помідор, томат черрі, кабачок-цукіні, часник.

За фінансової підтримки швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) та Органічна торгівля заради розвитку в Східній Європі (OT4D) в рамках грантової програми Органічної ініціативи «Підтримка органічного сектору в Україні» підприємство отримало кошти на продовження сертифікації органічного виробництва, придбання варочного котла об’ємом 100 літрів, тару для фасування грибів, розробку та купівлю нової етикетки для всієї продукції, запуск інтернет магазину, органічне насіння для сезону 2023 року та просування бренду Organic Garden у мережі Facebook.

Завдяки грантовій програмі у травні 2023 року підприємство запустило власний онлайн магазин органічних продуктів різних брендів з доставкою у Львові. Окрім того виробник став учасником Львівського ярмарку смаку.