Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» організовує колективні стенди України на трьох міжнародних органічних виставках – «Nordic Organic Food Fair 2022», «Middle East Organic & Natural Product Expo», «BIOFACH 2023», та запрошує експортерів органічної продукції долучитися до участі .

Не втрачайте можливості заявити про себе світовій органічній спільноті!

Nordic Organic Food Fair 2022 – подача заявок до 30 вересня 2022 р.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Swedish National Board of Trade/ Open Trade Gate Sweden вперше організовує українську колективну експозицію на міжнародній виставці органічних харчових продуктів «Nordic Organic Food Fair 2022», що відбудеться 16-17 листопада 2022 р. в Мальмо (Швеція).

Дізнайтеся більше інформації про те, чому варто взяти участь та критерії участі за посиланням.

Міжнародна виставка органічних продуктів «BIOFACH 2023» – подача заявок до 30 листопада 2022 р.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з громадською спілкою «Органічна Україна» та асоціацією «Ягідництво України» запрошують українських експортерів взяти участь у найбільшій світовій виставці органічної харчової продукції «BIOFACH 2023», що відбудеться 14-17 лютого 2023 р. в Нюрнберзі (Німеччина) та представити власну продукцію в рамках Національного павільйону України.

2023 рік стане 10-тим ювілейним для Національного павільйону України на міжнародній виставці BIOFACH.

Дізнайтеся більше інформації щодо виставки та зареєструйтеся за посиланням.