НАЦІОНАЛЬНИЙ СТЕНД УКРАЇНИ У ПАВІЛЬЙОНІ «МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ» НА ANUGA 2023

Anuga — одна з найбільших у світі міжнародних виставок харчових продуктів та напоїв, що є провідним заходом галузі, який проводиться раз на 2 роки у виставковому центрі Koelnmesse (Кельн, Німеччина). 

Цього року 8 експортоорієнтованих компаній, виробників молочної продукції, візьмуть участь в Національному стенді України у павільйоні “Молочні продукти” на Anuga 2023: 

  1. Хорольський завод дитячого харчування, ТОВ 
  2. Дубномолоко, ПАТ  
  3. МК “Галичина”, ТОВ 
  4. Люстфорд, ТОВ 
  5. Прайм Снек, ТОВ 
  6. Тернопільський молокозавод, ПрАТ (Молокія) 
  7. ОРГАНІК МІЛК, ТОВ 
  8. Ічнянський молочно-консервний комбінат, ПрАТ (Ічня) 

Розташування Національного стенду України  на виставці: Hall 5.1 Stand F032. 

Офіційний каталог Національного стенду України. (англ.)

Національний стенд України на Anuga 2023 організований державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» в межах національного проєкту Дія.Бізнес та у партнерстві з громадською організацією «Unite Ukraine», під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Швейцарія надає підтримку через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).  

Дата

07 - 11 Жов 2023
Термін дії закінчився!

Час

All Day

Розташування

Koelnmesse

Організатор

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» в межах національного проєкту Дія.Бізнес
Цей сайт розроблено в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що фінансується Швейцарією та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія)». © Всі права захищені